Συμβουλές για τον καθαρισμό του τραπεζιού σας

Συχνά, όταν σερβίρετε τσάι, καφέ, σιρόπι ή άλλα ποτά στους επισκέπτες, υπάρχουν σταγόνες νερού κάτω από το ποτήρι, προκαλώντας έναν κύκλο γυαλιού ή λεκέδες κούπας που είναι δύσκολο να χάσετε στο τραπεζάκι σας. Ειδικά εάν το τραπεζάκι του καφέ είναι κατασκευασμένο από ξύλο, ένα γυάλινο λεκέ που μένει πίσω σίγουρα θα μειώσει την ομορφιά του ξύλινου τραπεζιού σας. Λοιπόν, αν αυτό έχετε βιώσει, έχουμε μερικούς απλούς τρόπους για να απαλλαγούμε από τους γυάλινους λεκέδες στο https://epiplokalogerakis.gr/product-category/%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b6%ce%ac%ce%ba%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%bf%cf%8d/ που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Stains VS Οδοντόκρεμα

Χρησιμοποιείτε οδοντόκρεμα; Ναι γιατι οχι? Το πρώτο συστατικό για την απομάκρυνση των γυάλινων λεκέδων στα ξύλινα τραπέζια που μπορείτε εύκολα να βρείτε στο μπάνιο είναι οδοντόκρεμα ή οδοντόκρεμα. Ωστόσο, η οδοντόκρεμα που χρησιμοποιείται δεν είναι τζελ, επιλέξτε μια λευκή οδοντόκρεμα που περιέχει φθόριο. Το τέχνασμα, πάρτε αρκετή οδοντόκρεμα με μια παλιά οδοντόβουρτσα και μετά τρίψτε την απαλά στην επιφάνεια του λεκιασμένου τραπεζιού. Απλά πάρτε για λίγο, καθώς ο σκληρός, παρατεταμένος καθαρισμός θα επιδεινώσει τον γυάλινο λεκέ στο τραπέζι. Στη συνέχεια σκουπίστε το.

VS μαγιονέζα λεκέ

Αν και ο καθαρισμός λεκέδων σε ξύλινα έπιπλα είναι βεβαίως αρκετά δύσκολος, μπορεί ακόμα να καθαριστεί με ένα απλό υλικό, δηλαδή τη μαγιονέζα. Για να το κάνετε αυτό, απλώστε περίπου 2 κουταλιές της μαγιονέζας σε μια χαρτοπετσέτα. Τοποθετήστε τη χαρτοπετσέτα στο τραπεζάκι του καφέ από ξύλο με το γυάλινο λεκέ, απλώς πιέστε ελαφρά. Εάν ο λεκές παραμένει εκεί, τρίψτε απαλά τη μαγιονέζα στον λεκέ ή απλώς πιέστε απαλά. Όταν τελειώσει ο λεκές, πλύνετε τα έπιπλα με ζεστό νερό και ξεπλύνετε ξανά με κρύο νερό.

Stains VS Tea

Οι σταγόνες τσαγιού μπορούν επίσης να αφαιρέσουν λεκέδες από γυαλί στο τραπέζι του καφέ. Ακόμα και το καφέ χρώμα του τσαγιού μπορεί να κάνει τα ξύλινα έπιπλα να φαίνονται νέα. Μην χρησιμοποιείτε πράσινο τσάι, γιατί το πράσινο τσάι δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Το κόλπο, ετοιμάζω τσάι και περιμένετε να ζεσταθεί. Στη συνέχεια, πάρτε αρκετές σταγόνες τσαγιού και τρίψτε τις στο λεκέ και το τραπεζάκι σας θα φανεί ξανά τέλειο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *